Hulp nodig? Bel ons +44 (0) 238 1680065

Welcome To Our Store!
 
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gebruiksvoorwaarden

Welkom op onze website. Door voortzetting van uw gebruik van de website of het browsen van de site, gaat u akkoord met onze onderstaande gebruiksvoorwaarden. Deze algemene voorwaarden vormen, samen met ons privacybeleid, het juridische kader voor de relatie tussen PROJECTOR LAMPS WORLD en u. De term ‘PROJECTOR LAMPS WORLD’, ‘wij’ of ‘ons’ verwijst naar de eigenaar van de website, waarvan de statutaire zetel is gevestigd op 293 E Redondo Beach Blvd, Gardena, CA 90248, USA. De term ‘u’ verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website. Het gebruik van onze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • De inhoud van deze website is ter algemene informatie en gebruik. Deze kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • Noch wij, noch derden zullen instaan voor de juistheid, tijdigheid, prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen die op deze website voor een bepaald doel worden gevonden of aangeboden. U bent zich ervan bewust dat dergelijke informatie en materialen fouten of onnauwkeurigheden kunnen bevatten en iedere aansprakelijkheid voor dergelijke fouten en omissies wordt uitgesloten voor zover wettelijk toegestaan.
  • Uw gebruik van de informatie of materialen op deze website is volledig op eigen risico. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat alle producten, diensten of informatie die u verkrijgt via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Deze website bevat materialen die ons toebehoren of in licentie aan ons zijn gegeven. Deze materialen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, uitstraling, presentatie en afbeeldingen. Reproductie is verboden, tenzij in overeenstemming met ons auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze voorwaarden.
  • Alle handelsmerken die zijn weergegeven op deze website en die geen eigendom zijn van, of in licentie is gegeven aan, de exploitant zijn erkend op de website.
  • Het ongeoorloofde gebruik van deze website kan een overtreding vormen en leiden tot een claim voor schadevergoeding.
  • Deze site kan af en toe links bevatten naar andere websites. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om meer informatie te verstrekken. Het betekent niet dat wij deze website(s) aanbevelen. Voor de inhoud van de gelinkte website(s) aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.
  • Links van andere sites naar deze website mogen niet worden gemaakt zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PROJECTOR LAMPS WORLD.
  • Uw gebruik van deze website en alle geschillen met betrekking tot uw gebruik van de website is/zijn onderworpen aan de Amerikaanse wetgeving.