Hulp nodig? Bel ons +44 (0) 238 1680065

Welcome To Our Store!
 
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Retourneringsbeleid

Retourneringsbeleid

Onze 90-dagen garantie

Al onze lampen worden geleverd met een garantie van 90 dagen vanaf de factuurdatum.

Direct na de bestelling, tenzij anders gespecificeerd, zullen wij u het factuur- en RMA-nummer (nummer voor retourzenden met autorisatie) toezenden.

De 90-dagen garantie is geldig vanaf de aankoopdatum van uw projectorlamp.

Als er een probleem optreedt, of als u niet tevreden bent, neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op, zodat wij u een RMA-formulier en informatie kunnen toezenden over hoe u de projectorlamp naar ons kunt retourneren.

Houd er rekening mee dat wij zonder de originele lamp en het RMA-nummer geen retourgezonden producten accepteren, en geen terugbetalingen zullen doen of reparaties zullen uitvoeren.

In het onwaarschijnlijke en ongelukkige geval dat uw projectorlamp kort na de garantieperiode beschadigd raakt, raden wij u aan toch contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om u te helpen.

 

De 90-dagen garantie dekt alleen fabricagefouten en defecte producten.

Houd er rekening mee dat alle functionerende lampen die retour worden gezonden voor een terugbetaling, onderworpen zijn aan 15% opslagkosten.

Controleer of het probleem afkomstig is van uw lamp en niet van een gebrekkig functionerende projector. Deze 15% opslagkosten gelden niet voor defecte lampen, omdat deze door de 90-dagen garantie worden gedekt.

De 90-dagen garantie geldt niet voor de volgende zaken:

 

1.  Lampen die beschadigd zijn door defecte projectoren of televisies (bijv. problemen met de koeling of voeding, of ontploffingen).

2.  Lampen die beschadigd zijn tijdens het transport. Als uw pakket beschadigd wordt geleverd,
moet u zoals gebruikelijk een schadeclaim indienen bij het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de levering.

     heeft om de schade van de respectieve scheepvaart koerier claimen.

 

Alle retourzendingen moeten binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum door Projector Lamps World worden aanvaard en goedgekeurd.  

De verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald. 

 

Let op,

Wij accepteren geen retourzendingen met schade aan de originele verpakking van de fabrikant.

Dit geldt ook voor retourzendingen van producten zonder verpakking. Klanten zijn ook verantwoordelijk voor alle kosten van de retourzending. Projector Lamps World raadt u aan één van onze erkende vervoerders te gebruiken die een bewijs van aflevering kunnen overleggen van de retourzendingen.

De RMA-nummer uitgegeven door Projector Lamps World zijn geldig voor een periode van 15 dagen.

Het retourneringsverzoek moet binnen de aangewezen RMA-retourneringsperiode worden ontvangen. RMA-nummers worden alleen uitgegeven binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.

Geopende producten kunnen met een geldig RMA – naar eigen inzicht - retour worden gezonden voor een volledige terugbetaling of omruiling

Ongeopende producten kunnen binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum worden geretourneerd, maar moeten vergezeld zijn van een geldig RMA-nummer, en ALLE originele verpakkingen en bijsluiters. Geannuleerde bestellingen worden onderworpen aan een minimum van 15% opslagkosten.

Defecte of slecht functionerende producten kunnen met een geldig RMA retour worden gezonden als garantieomruiling. Nadat de 30-dagen garantieperiode is verstreken, zal de fabrieksgarantie in werking treden. De meeste fabrikanten bieden een garantie van 60 dagen of 500 uur – afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de fabrikant van uw product. Als u om welke reden dan ook moeite hebt met het achterhalen van de fabrikant van uw lamp, neem dan contact met ons op zodat wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

 

Beperking van aansprakelijkheid

Projector Lamps World is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door een product of dienst; of voor het niet-functioneren van het genoemde product of de dienst. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, gebruiksuitval, gederfde winst, verlies van gegevens, verlies van spaargelden of andere bijzondere, bijkomende, incidentele, indirecte schade of gevolgschade van welke aard dan ook, ongeacht of er informatie was verstrekt over het mogelijke risico van de schade.